Η Εταιρεία

Βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις αξιοποιώντας και βελτιώνοντας τα ήδη υπάρχοντα τεχνολογικά εργαλεία της επιχείρησής σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ακτινογραφούμε την επιχείρησή σας καταγράφοντας τη Ροή Δεδομένων (Data Mapping), τις διαδικασίες συλλογής δεδομένων (Policies Mapping) και τις διαδικασίες τήρησης δεδομένων (Filing Mapping).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας σας διοργανώνοντας σεμινάρια, σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ και την TASEIS, και χορηγώντας πιστοποιήσεις στους εκπαιδευόμενους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υποστηρίζουμε πλήρως την επιχείρησή σας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της και σε βάθος χρόνου με την παροχή τακτικών ενημερωτικών δελτίων, εγχειριδίων και αναλυτικών υποδειγμάτων.

H Privacy Advocate αναλαμβάνει να προστατεύσει εξολοκλήρου την επιχείρησή σας

Μέσα από εξειδικευμένες συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες συμμορφώνουμε πλήρως την επιχείρησή σας με τον Κανονισμό και διασφαλίζουμε την πορεία της στο μέλλον.

Το Πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων άλλαξε

Η Privacy Advocate αναλαμβάνει να προετοιμάσει πλήρως την επιχείρησή σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένη καθοδήγηση.
Διαπιστώνουμε τον βαθμό ετοιμότητας της εταιρείας σας, εντοπίζοντας εγκαίρως τους ενδεχόμενους κινδύνους και δημιουργώντας το κατάλληλο σχέδιο δράσης.
H Privacy Advocate μαζί με την KKLEGAL έχουν δημιουργήσει το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα στελέχη σας
Η Privacy Advocate σας υποστηρίζει και μετά την προσαρμογή και συμμόρφωση της επιχείρησής σας μέσω πρωτοποριακών εφαρμογών και συνεχούς ενημέρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεσμευόμαστε να βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

 

    Top