Η Εταιρεία

Η Privacy Advocate είναι spin off της δικηγορικής εταιρείας KKLΕGAL. Αποτελείται από ειδικευμένους νομικούς και μηχανικούς πληροφορικής.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Η Προσέγγισή μας

Πιστεύουμε ότι τα ζητήματα εφαρμογής του Κανονισμού είναι ζητήματα νομικής ερμηνείας, χωρίς τους εγγενείς τεχνολογικούς περιορισμούς ή την εξάρτηση από συγκεκριμένες λύσεις πληροφορικής.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο Στόχος μας

Επιδιώκουμε να λύσουμε το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στοχεύουμε σε ένα μόνιμο και διαρκές αποτέλεσμα, χωρίς τη δέσμευση διαρκών ανανεώσεων και εξαρτήσεων από λογισμικό με περιορισμένο χρόνο ζωής.

Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ειδοποιός Διαφορά

Η ολιστική προσέγγιση είναι και η ειδοποιός διαφορά της λύσης μας. Η πολύχρονη εμπειρία επιτρέπει στους ειδικευμένους νομικούς μας να αναπτύσσουν ηγετικό ρόλο στην καθοδήγηση των τεχνικών πληροφορικής της εταιρείας σας, χωρίς την ανάγκη νέων επενδύσεων.

Η KKLegal παρέχει αδιάλειπτα υπηρεσίες προστασίας προσωπικών δεδομένων για πάνω από 18 έτη

Εσωτερικοί νομικοί σύμβουλοι και διευθυντικά στελέχη εταιρειών μας εμπιστεύονται σύνθετες υποθέσεις τους, λόγω της εξειδίκευσης μας, η οποία αποτελεί εχέγγυο για επιτυχία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πρωτοποριακή Υποδομή

Η πρωτοποριακή τεχνολογική υποδομή της Privacy Advocate που έχει κτιστεί στην εμπειρία και γνώση της δικηγορικής εταιρείας KKLegal εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό χειρισμό κάθε έργου και παρέχει online υπηρεσίες στους πελάτες της. Θεωρούμαστε ως early adopter των τεχνολογικών εξελίξεων, προσθέτοντας διαρκώς νέες δυνατότητες στη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Επιλέγουμε συνεργάτες ικανούς και πρόθυμους να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της εταιρείας. Όλοι οι συνεργάτες μας μιλούν άπταιστα αγγλικά, πολλοί γαλλικά και γερμανικά, ενώ όλοι κατέχουν και μεταπτυχιακούς τίτλους σε διάφορους τομείς του δικαίου και της τεχνολογίας.

Πιστοποίηση

Η Privacy Advocate είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του GDPR. Διαθέτει συστήματα και πολιτικές Disaster Recovery and Contingency, σύστημα ISMS (information security management system) και συνεχώς ανανεούμενο business continuity and resiliency planning (BCP). Εφαρμόζουμε αυτά που συμβουλεύουμε. Τα δεδομένα σας μαζί μας είναι ασφαλή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεσμευόμαστε να βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

 
Top