Η Εταιρεία

Η Privacy Advocate αποτελείται από καταξιωμένους νομικούς και μηχανικούς πληροφορικής με εξειδίκευση στα ζητήματα προστασίας ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Η Προσέγγισή μας

Στην Privacy Advocate πιστεύουμε ότι τα ζητήματα προστασίας της ιδιωτικότητας και της συμμόρφωσης μίας επιχείρησης με το GDPR αποτελούν ζητήματα νομικής ερμηνείας, ανεξάρτητα από εγγενείς τεχνολογικούς περιορισμούς και συγκεκριμένες λύσεις πληροφορικής, ικανές να υπεραναλύσουν και να περιπλέξουν την διαδικασία υλοποίησης του κάθε έργου.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο Στόχος μας

Επιδιώκουμε να λύσουμε το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στοχεύουμε σε ένα μόνιμο και διαρκές αποτέλεσμα, χωρίς τη δέσμευση διαρκών ανανεώσεων και εξαρτήσεων από λογισμικό με περιορισμένο χρόνο ζωής.

Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ειδοποιός Διαφορά

Η ολιστική προσέγγιση είναι και η ειδοποιός διαφορά της λύσης μας. Η Privacy Advocate αποτελεί spin off της δικηγορικής εταιρείας KKLEGAL, η οποία παρέχει αδιάλειπτα υπηρεσίες προστασίας προσωπικών δεδομένων για πάνω από 18 έτη. Η πολύχρονη εμπειρία επιτρέπει στους ειδικευμένους νομικούς μας να αναπτύσσουν ηγετικό ρόλο στην καθοδήγηση των τεχνικών πληροφορικής της εταιρείας σας, χωρίς την ανάγκη νέων επενδύσεων.

Την Privacy Advocate έχουν εμπιστευτεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας, ασφαλιστικοί φορείς, επιχειρήσεις που παρέχουν online υπηρεσίες, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλοι δημόσιοι φορείς λόγω της εξειδίκευσής της, που αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία.

Πρωτοποριακή Υποδομή

Η πρωτοποριακή τεχνολογική υποδομή της Privacy Advocate που έχει κτιστεί στην εμπειρία και γνώση της δικηγορικής εταιρείας KKLegal εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό χειρισμό κάθε έργου και παρέχει online υπηρεσίες στους πελάτες της. Θεωρούμαστε ως early adopter των τεχνολογικών εξελίξεων, προσθέτοντας διαρκώς νέες δυνατότητες στη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Επιλέγουμε συνεργάτες ικανούς και πρόθυμους να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της εταιρείας. Όλοι οι συνεργάτες μας μιλούν άπταιστα αγγλικά, πολλοί γαλλικά και γερμανικά, ενώ όλοι κατέχουν και μεταπτυχιακούς τίτλους σε διάφορους τομείς του δικαίου και της τεχνολογίας.

Πιστοποίηση

Η Privacy Advocate είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του GDPR. Διαθέτει συστήματα και πολιτικές Disaster Recovery and Contingency, σύστημα ISMS (information security management system) και συνεχώς ανανεούμενο business continuity and resiliency planning (BCP). Εφαρμόζουμε αυτά που συμβουλεύουμε. Τα δεδομένα σας μαζί μας είναι ασφαλή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεσμευόμαστε να βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

 

    Top